Scenariul sumbru pus cap la cap de un fotbalist turc! Și-a ucis fiul de 5 ani deoarece nu-l iubea

TRIMITE PRIETENILOR

Un fotbalist turc a recurs la un gest extrem chiar cu propriul său fiu. Aceștia și-a omorât băaiatul în vârstă de cinci ani pe motivul că nu îl iubea.

Un fotbalist turc a recurs la un gest extrem chiar cu propriul său fiu. Aceștia și-a omorât băaiatul în vârstă de cinci ani pe motivul că nu îl iubea.

Fotbalistul echipei Bursa Yildirim Spor, Cevher Toktaş riscă să stea la închisoare pe viață, după ce și-a omorât propriul copil pe un motiv cu totul șocant: nu îl iubea.

În data de 23 aprilie, Kasim, în vârstă de 5 ani, a fost adus de tatăl său la spital deoarece nu se simțea deloc.

Acesta avea mai multe probleme de respirație, iar împreună cu părintele său au fost internați de teama contractării noului coronavirus. La doar câteva ore, băiatul s-a stins din viață.

Fotbalistul s-a predat însă la poliție după câteva zile și a declarat că el a fost cel care l-a omorât pe băiat.

“I-am pus o pernă peste faţă şi am apăsat 15 minute fără să mă opresc. Fiul meu a rezistat un timp. Dar când a încetat să se mişte, am chemat medicii, care nu au bănuit nimic.”, a mărturisit Toktaş, potrivit Observator.

Celebrul fotbalist a recurs la gestul extrem nu pentru că îi era frică de coronavirus și de teama că ar fi putut fi infectat de fiul său, ci pe motivul că nu-l iubea.

“Niciodată nu l-am iubit, de când s-a născut. Nu ştiu de ce. Singurul motiv pentru care l-am omorât este acest, pur şi simplu

nu-l iubeam şi nu l-am vrut. Nu am nicio problemă psihică.”, le-a spus fotalistul de 32 de ani poliţiştilor. scrie spynews.ro


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.