Şcoala Gimnazială Lîsîceansk din Lugansk, construită cu peste 100 de ani în urmă şi care a rezistat celor două războaie mondiale, a fost distrusă în bombardamente ruseşti

TRIMITE PRIETENILOR

Şcoala Gimnazială Lîsîceansk din regiunea estică Lugansk, construită cu peste 100 de ani în urmă şi care a rezistat în timpul celor două războaie mondiale şi atacului Rusiei din 2014, a fost distrusă în bombardamente ruseşti, duminică, relatează Kiev Independent.

”Obuzul rusesc distruge o şcoală renumită din regiunea Lugansk”, se precizează într-o postare a Kiev Independent pe contul de Twitter.

”Construită în urmă cu peste 100 de ani de belgieni , Şcoala Gimnazială Lîsîceansk a rezistat în timpul celor două războaie mondiale şi bătăliei pentru oraş în 2014. A fost una dintre cele mai bune 100 de şcoli din Ucraina”, potrivit guvernatorului regional Serhii Haidai.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.