Senatoarea Sosoaca (AUR): „Din cauza celor cu masca a crescut numarul de infectari. Toate bacteriile si virusii pe care noi ii expectoram in masca ii reintegram in plamani, impreuna cu alti virusi”

TRIMITE PRIETENILOR

Diana Iovanovici Sosoaca, viitor senator de Iasi din partea AUR, a declarat marti ca numarul de infectari cu cornavirus a crescut din cauza celor care poarta masca de protectie. „Este normal, pentru ca nu mai avem oxigen si atunci toate bacteriile si virusii pe care noi le expectoram in masca ii reintegram in plamani”, a sustinut Sosoaca.

„Masca nu trebuie sa fie obligatorie. Cine doreste sa si-o puna pe fata poate sa-si puna si 10, nu are decat, dar nu trebuie sa fie obligatorie. Aici ma delimitez de toate celelalte opinii ale celor care ma inconjoara. Masca nu trebuie sa fie obligatorie, nu pentru ca am eu o problema ci pentru ca exista cercetari stiintifice cu privire la efectele negative pe care le provoaca purtatul mastii timp indelungat.

Mai ales ca dupa ce s-a instituit aceasta a obligativitatii purtarii mastii in toate spatiile numarul de infectari a crescut. Este normal, pentru ca nu mai avem oxigen si atunci toate bacteriile si virusii pe care noi le expectoram, le respiram in masca, noi dupa ce tragem aer in piep le reintegram impreuna cu alte bacterii si alti virusi, deci va dati seama ce infectii se pot provoca in plamani”, a spus Sosoaca, marti, intr-un live pe Facebook.

Diana Iovanovici Sosoaca a mai sustinut recent ca populatia Romaniei va fi luata cu forta de armata din case si va fi dusa pentru a fi vaccinata cu forta in noile spitale modulare. „Vor sa ne duca precum vitele la abator, la moarte”, a spus Sosoaca despre vaccinare.

„In momentul asta voi spune un adevar in premiera nationala. Toate (spitalele mobile), atentie, este un abator pentru romani. Romexpo, Letcani, Ana Aslan, si toate celelalte spitale modulare construite de astia, toate astea sunt abatoare ale poporului roman pentru ca acolo se va face vaccinarea fortata. De aceea sunt goale, ne vor lua pe sus, de aia vor ei sa bage armata, domnule Iohannis. Hai ca spun eu ce vrei sa faci, ca sa stie poporul roman. Daca noi nu intram in Parlament va trebui sa luptam la baioneta cu astia pentru ca ne vor lua pe sus.

Vor sa ne duca precum vitele la abator, la moarte. (…) Vor ne smulga cu armata din case si sa ne duca acolo ca pe vite la taiere. Ascultati-ma ce va spun, Romania in momentul asta este abator de oameni. S-a semnat anul trecut ca noi suntem tara experimentala pentru vaccinuri, sper sa scapam odata de nemernicii astia, nu se poate asa ceva. L-ati auzit pe unul sa spuna ce va spun eu?”, a spus Sosoaca intr-un live pe Facebook.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.