suparat copil

Sfaturi ca să preveniți accesele de furie la copii

TRIMITE PRIETENILOR

Sfaturi ca să preveniți accesele de furie la copii, vă pot scoate din încurcături…

Sunt situații în care părinții au parte de accesele de furie și mofturile copiilor. Iată care sunt cele mai bune soluții pentru a le ține piept.

Acces furie copii – Păstrați-vă calmul

Indiferent de momentul în care copilul are accese de furie, trebuie înainte de toate, trebuie să vă păstrați calmul și să le explicați copiilor că totul se rezolvă, dar nu atunci când vor ei. Mai mult, părinții trebuie să-I sfideze pe copii, chiar dacă le e greu să-și păstreze calmul.

Nu uitați niciodată că atunci când sunt constrânși, copiii răbufnesc grav și e foarte greu să le țineți piept. Dacă urmează să aveți o zi plină alături de copilul vostru, e bine să anticipați situațiile frustrante ale copiilor. Mai mult, nu uitați să luați cu voi jucării, apă și ceva de mâncare.

Acces furie copii – ”Puterea” cuvântului NU

Aveți mare grijă când și cum rostiți cuvântul nu, pentru că un refuz din partea voastră vă poate face viața un calvar. Un părinte responsabil va reuși mereu să stabilească care sunt granițele pe care copiii vor să le respecte.

Nu uitați niciodată că trebuie să aveți mare grijă de sănătatea micuților voștri, pentru că disconfortul fizic cumulat cu cel psihic poate fi grav și pentru copii și pentru părinți.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.