Sfinţirea a ajuns la alt nivel: Un preot a devenit viral după ce a miruit un Porsche Cayenne

TRIMITE PRIETENILOR

Un preot a devenit viral pe Internet, după ce a fost filmat în timp ce sfinţeşte un bolid de zeci de mii de euro, pentru a-i feri proprietarul de accidente. S-a înecat cu apa din cristelniţă şi a sfârşit violent. Răsturnare de situaţie şi acuzaţii de muşamalizare în cazul bebeluşului mort după botez S-a înecat cu apa din cristelniţă şi a sfârşit… Caz incredibil la Galaţi: Cum a încercat un şofer să-şi ascundă urmele după ce a lovit grav un pieton. Victima se află la terapie intensivă

Preotul a folosit o pensulă îmbibată cu mir pentru a desena mai multe cruci pe motorul bolidului, iar asta i-a făcut pe internauţi să se întreacă în comentarii. Unii au sugerat că era nevoie de o singură cruce, pe rezervor, ca să-i reducă consumul la jumătate. Alţii au considerat că, prin sfinţirea motorului, bolidul a primit încă 400 de cai-putere. Nu au lipsit nici comentariile unor internauţi care au afirmat că, după această sfinţire cu pensula, bolidul va putea fi alimentat, fără probleme, doar cu agheasmă.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.