Și-a donat un rinichi pentru mama iubitei sale, apoi tânăra l-a părăsit și s-a măritat după o lună

TRIMITE PRIETENILOR

A donat un rinichi pentru mama iubitei sale, iar tânăra l-a părăsit și s-a măritat după o lună. Este povestea unui tiktoker mexican a cărui poveste face înconjurul lumii, anunță stiripesurse.ro.

Uziel Martinez, campion al generozității, povestește că a donat un rinichi mamei iubitei sale, care l-a părăsit apoi pentru a se căsători cu un alt bărbat.

„I-am donat un rinichi mamei sale, ea m-a părăsit și s-a căsătorit luna următoare”, se arată în legenda videoclipului postat, scrie quotidiano.net.

Videoclipul are deja peste 16 milioane de vizualizări și o mulțime de comentarii de solidaritate.

„Dacă ai fi făcut acest lucru pentru mama mea, m-aș fi căsătorit cu tine, te-aș fi sprijinit și mi-aș fi dedicat tot restul vieții pentru a te face fericit”, se arată într-unul dintre mesaje.

Unii îl critică pentru prea multă generozitate, iar alții sunt sceptici și îi cer lui Uziel Martinez să își fimleze cicatricea de la operație.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.