Şi UMBRA se va taxa în România! Ce taxe ciudate au mai inventat aleşii noştri

TRIMITE PRIETENILOR

În materie de taxe, imaginaţia autorităţilor locale este debordantă.  Deşi pare greu de crezut, românii plătesc tot felul de taxe: de la taxa pe apa de ploaie, la taxa pe şanţ, pe cărucior sau pe căsătorie. În Bistriţa, însă, este supusă taxelor până şi umbra făcută de animale.

Potrivit unui top al celor mai neobişnuite taxe plătite de români realizat de Adevărul, această taxă a fost născocită în urmă cu câţiva ani de Primăria Bistriţa şi are ca obiect, practic, umbra făcută de animalele ieşite la păşunat în zonele limitrofe pădurii de lângă Bistriţa. Proprietarii de animale care folosesc păşunile de lângă oraş trebuie să plătească Primariei Bistriţa 110 lei pe hectar.

Aceasta nu este singura taxă ciudată aplicată de autorităţile locale din Bistriţa. Tot aici eşti taxat cu 240 de lei dacă vrei să îţi faci încă o uşă de acces la casă, pe lângă cea existentă. Dacă este vorba despre uşa de acces în curte, taxa este de 120 de lei.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.