Simion nu se lasa, va demara suspendarea lui Iohannis: „Cineva trebuie sa-l traga la raspundere, o sa punem presiune pe PSD”

TRIMITE PRIETENILOR

Copresedintele AUR, George Simion, a anuntat vineri seara, la Suceava, ca „va pune presiune” asupra PSD pentru a demara procedura de suspendare a lui Iohannis.

„Domnule Iohannis, cineva trebuie sa va traga la raspundere pentru ca v-ati implicat activ in campania electorala. Nu trebuie sa duceti Presedintia intr-o dictatura in urmatorii patru ani, cineva trebuie sa va sanctioneze. Pe noi nu o sa puteti sa ne reduceti la tacere.

Daca PSD nu va initia procedura de suspendare, o sa o facem noi, o sa punem presiune pe cei de la PSD”, a declarat Simion

El a mai anuntat ca se asteapta la tradari in USR.

„Daca o sa avem printre noi unul sau doi tradatori o sa-i indepartam”, a mai spus Simion.

Presedintele Klaus Iohannis a facut, miercuri, primele declaratii legate de ascensiunea in Parlament a extremistilor de la AUR.

Criticand modul in care reprezentanti ai PNL si USR fac publice conflictele de cadrul negocierilor, Iohannis a atras atentia ca astfel creste cota extremistilor.

„Scaderea increderii in partide si politicieni este un lucru contraproductiv. Ce castigam daca scadem increderea in politicieni? Nu castigam decat sa ridicam la margine partide cu abordari extremiste, partide antisistem si nu se rezolva deloc problemele”, a declarat Iohannis, referindu-se la AUR.

Intrebat apoi ce parere are despre intentia AUR de a-l suspenda din functie, Iohannis a avut o reactie ironica.

„Asta cu suspendarea este o poveste cam fumata. Este o formatiune despre care nu se prea se stie ce vrea si ce face in politica, mai mult in momentul acesta nu am ce sa comentez”, a precizat Iohannis.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.