Simona Halep recunoaște că are probleme cu viitorul soț: „Îmi zice: «Nu ești la tenis, ușor” Toni Iuruc e mai mare cu 13 ani și a mai fost căsătorit de două ori.

TRIMITE PRIETENILOR

Simona Halep și Toni Iuruc au o relație de aproape doi ani de zile și, de curând, au anunțat că se căsătoresc.

Între ei e o diferență de 13 ani, comentată de mulți, dar , cu toate acestea, se iubesc mult. Acum un an, pentru podcastul BT Talks, preluat de gsp.ro, Simona declara despre viitorul ei soț:

„În orice, am disciplină. Am mici probleme cu prietenul, când spune o oră și nu e respectată. Eu sunt gata cu 10-15 minute înainte. Îmi zice: «nu ești la tenis, ușor!». Și eu mă relaxez”

Toni Iuruc este un om de afaceri machedon, în vârstă de 41 de ani, care a mai fost căsătorit de două ori. Cel mai recent mariaj l-a încheiat chiar el, pe motiv că soția îl înșela. Se pare că divorțul s-ar fi produs chiar când femeia era gravidă, iar presa a scris că nu ar fi clar nici până azi cu cine – cu el, sau cu altcineva.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.