Ștefan Mandachi cere să fie arestată „pușcăriabila de Budeanca”, „borfașa asta frustrată”, pentru „lăturile vomitate zilnic”

TRIMITE PRIETENILOR

Suceveanul Ștefan Mandachi, om de afaceri cu multiple investiții în restaurante și hoteluri, a făcut o observație de bun-simț: dacă vlogger-ul Colo a fost reținut 24 de ore și este anchetat penal pentru instigare la violență împotriva adolescentelor, de ce nu i se aplică același tratament și vuvuzelei PSD-iste Dana Budeanu, tovarășa Gabrielei Firea?

Pe 10 iunie, Ștefan Mandachi (care a devenit celebru construind „primul metru de autostradă din Moldova”, dar și prin campania „#șîeu”) a distribuit o postare a Corinei Băcanu Călărașu. Mandachi i-a dat dreptate acesteia în privința instigărilor la violență practicate de Dana Budeanu.

„Pușcăriabila de Budeanca merită reținută întrucât a instigat MULT MAI AGRESIV la violență împotriva femeilor! Acum e momentul potrivit să se facă puțină curățenie în lăturile vomitate zilnic de către borfașa asta frustrată!”, a scris Ștefan Mandachi.

Postarea lui Ștefan Mandachi (10 iunie)

„Foarte corect punctat Corina Băcanu! Pușcăriabila de Budeanca merită reținută întrucât a instigat MULT MAI AGRESIV la violență împotriva femeilor! Acum e momentul potrivit să se facă puțină curățenie în lăturile vomitate zilnic de către borfașa asta frustrată! Adică nu-i deloc corect ca unul să fie pedepsit și alta să mișune în libertate bine mersi și să verse infracțiuni pe gaura gurii, cât e ziulica de mare!”

Ce scrisese Corina Băcanu Călărașu (10 iunie)

Dates of the carnival in Basel [2020]

„Văd că celebrul Colo a fost reținut în seara asta la Poliție, mâine cu propunere de arestare preventivă 30 de zile.

Dana Budeanu, în schimb, umblă liberă după ce a instigat la violență împotriva femeilor. Ce înseamnă să fii pesedistă, băbăiatule, mai faci o zdreanță, mai trece timpul, mâine poimâine se prescrie.

Colo, băiețaș, pesedist trebuia să te faci, prietene, nu vlogăr!”

Sursa: Ziaristii.com


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.