Strigător la CER! Pacient cu noul VIRUS, târât de medici, în timp ce el implora să nu fie adus înapoi în spital: “Ajutor” Atenţie, imagini care vă pot afecta emoţional!

TRIMITE PRIETENILOR

Scandal pe o stradă din Drobeta Turnu Severin. Un pacient cu SARS-CoV-2, internat la Spitalul Județean Drobeta Turnu-Severin, a fugit, luni seară, din unitatea medicală. Medicii l-au prins din urmăși l-au dus din nou în spital. Pacientul a început să ţipe când a fost luat pe sus de poliţişti şi medici.

Imaginile cu pacientul fugit din Spitalul Județean au fost postate pe retelele de socializare și au devenit virale. Bolnavul nu a ajuns prea departe când a fost prins de medici și polițiști.

În înregistrare se aude cum bărbatul strigă după ajutor, în timp ce este luat pe sus și dus înapoi în spital.

„Ajutor, ajutor, șefu!”, se aude vocea pacientului, pe filmare.

Dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor

Inspectoratul Județean de Poliție a deschis un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolii, în acest caz, pentru că pacientul era confirmat cu COVID-19 și a părăsit spitalul.

„Poliția Drobeta Turnu-Severin a fost sesizată de o unitate medicală, din municipiu, cu privire la faptul că o persoană confirmată SARS-COV 2 a părăsit secția, fără acordul personalului de serviciu.

La fața locului, s-a deplasat echipa operativă, care, în urma verificărilor efectuate, a stabilit că aspectele sesizate se

confirmă, bărbatul fiind depistat în municipiu, moment în care au fost anunțați reprezentanții spitalului, care au preluat persoana și au reinternat-o.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor”, a declarat Andreea Rădoi, purtător de cuvânt IPJ Mehedinţi.

Pacientul este acum internat la secţia de boli infecţioase din Sptialul Județean. scrie cancan.ro


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.