Sunt împreună de peste 15 ani, dar nu se căsătoresc. De ce nu fac marele pas Daniela Gyorfi și George Tal

TRIMITE PRIETENILOR

Daniela Gyorfi este o artistă foarte apreciată și în pofida faptului că a ajuns la o frumoasă vârstă ea și iubitul ei încă nu s-au căsătorit. Interpreta de muzică de petrecere și George Tal sunt de 15 ani împreună și au și o fetiță împreună. Mai mult, Daniela Gyorfi consideră că un certificat de căsătorie nu ar schimba lucrurile între ei, așa că se mulțumește cu relația pe care o au.

Daniela Gyorfi este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite cântărețe de muzică de petrecere de la noi din țară. Este o femeie care a cunoscut succesul atât în plan profesional, fiind foarte apreciată în branșă, dar la fel de bine îi merge și în plan personal. Aceasta trăiește o frumoasă poveste de iubire cu George Tal, cu care are o relație de 15 ani. Mai mult, cei doi au împreună și o fetiță, pe nume Maria, însă nu s-au căsătorit și nici nu au de gând să facă acest pas.

Daniela Gyorfi vârstă

Interpreta cu origini maghiare Daniela Gyorfi s-a născut pe 12 octombrie 1968, așadar în această toamnă va împlini vârsta de 53 de ani. Și totuși, în ciuda anilor pe care îi are, artista nu-și arată deloc vârsta reală, și aceasta deoarece apelează la anumite trucuri de frumusețe. Totodată, manelista se poate lăuda cu un trup de adolescentă, pe care și-l întreține cu mari sacrificii.

Însă, ea a recunoscut că în urmă cu câțiva ani a apelat și la bisturiu, pentru a modifica pe ici, pe colo, câte ceva. În linii mari însă, vedeta recurge la anumite tratamente corporale și are grijă să respecte un de viață sănătos. Cu toate că nu a recunoscut niciodată că ar avea intervenții estetice la nivelul feței, ea spune că singura operație majoră a fost cea la nivelul bustului.

Se iubește de 15 ani cu George Tal

Daniela Gyorfi este o femeie sinceră și foarte deschisă față de fanii ei, așa că niciodată nu a păstrat tăcerea despre cele mai intime aspecte din viața ei. Manelista are o relație de lungă durată cu George Tal, bărbatul care este de 15 ani în viața ei. De asemenea, cei doi au împreună și o fetiță, Maria, în vârstă de 10 ani.

Și totuși, interpreta spune că nu intenționează să se mărite vreodată cu iubitul ei, chiar dacă acesta a cerut-o de soție de mai multe ori. Motivul principal este că nu ar avea o relație perfectă, iar actele nu ar schimba ceva între ei. Ea recunoaște însă că de fiecare dacă când trebuiau să se căsătorească a intervenit câte ceva. La un moment dat s-a îmbolnăvit mama ei, apoi a venit pe lume fetița, așa că artista s-a resemnat.

Daniela Gyorfi și George Tal nu dorm împreună

Mai mult, artista îi este recunoscătoare soțului ei că a venit în România pentru ea și i-a fost alături în momentele dificile. Și totuși, Daniela Gyorfi recunoaște că ea și George nu mai dorm în același pat tot din cauza unor neînțelegeri. Se pare că problema cea mai mare ar fi faptul că bărbatul sforăie prea tare și Daniela nu se poate odihni din cauza lui. Oricum, ea spune că mai dorm uneori împreună, dar cel mai des, artista doarme cu fiica ei. În altă ordine de idei, Daniela Gyorfi susține că se simte minunat la această vârstă și este împăcată cu gândul că nu va ajunge la altar cu iubitul ei.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.