Tânăr polițist a murit după ce a mers cu motocicleta pe o roată

TRIMITE PRIETENILOR

Un polițist a murit, în această seară, într-un grav accident produs în București, lângă Palatul Parlamentului.

Un polițist de 30 de ani, aflat în afara serviciului, a mers cu motocicleta personală pe o roată, dar nu a mai putut să oprească la semafor și a intrat violent într-o altă mașină, care circula din sens opus.

Polițistul lucra la Brigada Rutieră și ar fi efectuat manevre nepermise pe un drum public. Din nefericire, medicii nu au mai putut să îl salveze.

Potrivit Brigăzii Rutiere, șoferul mașinii nu a consumat alcool. Traficul în zonă este restricționat.

YouTube player

”Dumnezeu să te ierte, Ionuț…” a scris Bogdan Bănică, președinte executiv Sindicatul Național al Polițiștilor din România SNPR DECUS, dar și criminalist în MAI, pe Facebook.

”În urma accidentului, colegul nostru Ionuț Negrilă, agent de poliție din cadrul Brigăzii Rutiere și-a pierdut viața. Ionuț era în timpul liber și, în timp ce conducea o motocicletă BMW, a pierdut controlul acesteia și a intrat în impact frontal cu un autoturism care circula din sens opus. Specialiștii criminaliști au efectuat investigarea tehnico-științifică a locului faptei, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului. (…) Ionuț împlinise 30 de ani. Sincere condoleanțe familiei greu încercate și… Dumnezeu să îl odihnească în pace.” scrie el pe site-ul personal.

„Incredibil, azi am vorbit cu el”, „Păcat de tinerețea lui, era un om deosebit”, „Un adevărat coleg, nu îmi vine să cred că nu mai este printre noi”, „Ionuț chiar era un coleg și un om deosebit, Dumnezeu să îl ierte” au transmis colegii lui Ionuț, conform sursei citate.

Și pagina de Facebook ”Polițiști – Uniți Suntem Puternici” a scris despre moartea tânărului polițist de la Rutieră.

În momentul producerii accidentului, Ionuț se afla pe motocicleta din imagine. Pe pagina de Facebook, tânărul polițist are doar fotografii pe motociclete. Când a postat imaginea de mai sus, primea mesaje precum ”să te bucuri de ea Johnule” și ”Asfalt uscat colegu!!! Să o stăpânești sănătos și fără evenimente!”. Astăzi, nu au fost de ajuns.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.