Tânără de 26 de ani diagnosticată cu cancer mamar are nevoie de ajutor. Două fetiţe de 2 şi 3 ani îşi doresc ca mama lor să petreacă mai mult timp cu ele decât la spital

TRIMITE PRIETENILOR

La 26 de ani, Laura suferă de o boală teribilă: carcinom mamar std. IV M1. Stadiul 4 este cancerul de sân metastatic, ceea ce înseamnă că s-a extins la una dintre zonele corpului aflate la distanță de sân, cel mai frecvent la oase, plămâni, ficat sau creier.

Oameni cu suflet mare, împreună cu mine, asistenta medicală comunitară din localitatea Mărăcineni, haideți să o ajutăm pe Laura, o tânără în vârstă de 26 de ani, mama a două fetițe de 2 și 3 ani, care s-a dovedit a fi o mare luptătoare, însă acum are nevoie de ajutorul nostru pentru a învinge cancerul.Laura a fost diagnosticată anul trecut cu Carcinom mamar std. IV M1, a urmat chimioterapie și radioterapie la un spital din București, dar printr-o minune s-a deschis o portiță către un spital din Turcia, prin intermediul unui om cu suflet mare. Cazul Laurei a fost acceptat, urmând ca pe 8 februarie 2023 să plece în Turcia unde i se vor face multe investigații, pentru început o cură de tratament care implică costuri prea mari pentru familia Laurei.

Laura merită tot ajutorul nostru în lupta sa cu această boală nemiloasă, pentru a se bucura de cele două prințese care își așteaptă mama acasă cu iubire necondiționată. Suma de care ar avea nevoie in primă fază este de aproximativ 10 000 € (euro), urmând a se comunica costurile ulterioare în funcție de evoluția sa. Orice donație contează și poate salva viața Laurei.Laura, avem încredere în tine că vei reuși, ești puternică, poți, noi suntem lângă tine!Donați, distribuiți, vă rog din suflet! Haideți să fim aproape de această mamă, să luptăm pentru viață cu mic, cu mare, să fim îngerul ei păzitor în această luptă.Donații:Persoane fizice: Georgescu Magdalena Maria -(soră) leiRO24BTRLRONCRT0599033201Georgescu


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.