Totul a fost filmat! Ce a făcut Adrian Minune când o fetiță i-a înmânat o bacnotă de 100 de lei la o cântare? Manelistul i-a făcut pe oameni să râdă

TRIMITE PRIETENILOR

Face ce face și Adrian Minune ajunge din nou viral! De această dată, gestul cântărețului de manele a surprins pe toată lumea. Cum a reacționat când o fetiță îi dă 100 de lei pentru o dedicație și nu se aștepta să-l vadă nimeni.

Cu un video apărut recent în mediul online, Adrian Minune și-a lăsat urmăritorii cu gura căscată. Gestul pe care l-a făcut manelistul în timpul unei cântări la un eveniment privat a uluit pe toată lumea și i-a stârnit zeci de mii de reacții.

Gestul lui Adrian Minune când o fetiță îi dă 100 de lei pentru o declarație. A crezut că nu-l vede nimeni, dar a fost filmat!
Aflat la o nuntă, unde a fost chemat să încânte lumea venită să celebreze dragostea celor proaspăt uniți, Adrian Minune a fost filmat într-o ipostază care i-a uluit pe toți cei ce au urmărit video-ul.

O fetiță de aproximativ 3 ani a fost surprinsă când se duce direct la Adrian Minune, aflat într-o scurtă pauză între cântări, cu o bancnotă de 100 de lei în mânuță. Așa cum era de așteptat, micuța îi oferă banii artistului. Pentru o clipă Adrian Minune, s-a uitat la fetiță și îi ia banii.

Dar în același timp, artistul a băgat mâna în buzunar și a scos o altă bancnotă de 200 de lei. În secunda următoare, i-a înmânat-o fetiței. Așa se face că Adrian s-a descurcat de “minune” și a întors gestul foarte subtil! Așadar, a fost un schimb din care fetița a ieșit în câștig.

Adi Minune, cea mai scumpă dedicație
Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Adrian Minune a dezvăluit care a fost cea mai mare sumă de bani pe care a luat-o după un eveniment.

„A fost în America, în 2002, 60.000 de dolari”, a fost răspunsul sincer dat de celebrul manelist.

Întrebat și când a făcut primul milion de euro, Adrian Minune a dat un răsăuns la fel de sincer.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.