Tren de călători BLOCAT în câmp, fără aer condiționat! Pasagerii, la un pas să li se facă rău din cauza căldurii infernale!

TRIMITE PRIETENILOR

Momente greu de suportat pentru pasagerii unui tren ce călătorește de la Mangalila spre Craiova.

Momente greu de suportat pentru pasagerii unui tren ce călătorește de la Mangalia spre Craiova.

Pasagerii spun că trenul s-a oprit de nenumărate ori, iar aerul condiționat nu funcționează din cauza unei defecțiuni la locomotivă.

Trenul IR 1993 de pe ruta Mangalia – Craiova are deja o întârziere de peste 140 de minute, iar oamenii stau în vagoane fără aer condiționat, la temperaturi estimate la peste 60 de grad Celsius.

Sunt câteva sute de oameni în acest tren, iar instalația de aer condiționat nu funcționează. Trenul merge cu o viteză de 50 / h în acest moment. Geamurile nu pot fi deschise, situația e destul de grea.

Pasagerii au mărturisit că au încercat să ia legătura cu CFR Călători, însă nu au primit nicio informație referitoare la problemele care au apărut în tren.

„Când am plecat din Constanța, trenul s-a oprit de mai multe ori pe drum. Cu toate acestea au continuat să meargă deși ne-au pus pe toți în pericol până s-a oprit de tot. Ne-au spus că se rezolvă în jumătate și tot aici suntem”, a declarat Simona Badea pentru Libertatea.

CFR Călători a transmis că au fost mai multe probleme cu tensiunea pe rețeaua electrică, iar acest lucru a afectat și locomotiva.

Pe rutele interne nu există reglementări care să permită primirea de despăgubiri de către persoanele afectate de întârzierile trenurilor, singura facilitate fiind de restituirea sumei plătite în caz că un călător renunță la efectuarea călătoriei, a adăugat un reprezentant al CFR Călători.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.