Tudose se vede la guvernare cu PSD: „Credem ca ne vom apropia de 40% dupa alegerile de duminica”

TRIMITE PRIETENILOR

Vicepresedintele PSD Mihai Tudose a sustinut miercuri ca PSD are sanse sa obtina chiar si 40% la alegerile din 6 decembrie.

„Credem ca PSD va avea un scor foarte bun, de peste 35%, tinand cont si de redistribuiri, tinand cont de cei care nu intra in Parlament, poate de apropiem de 40%. Sa vedem ce fac si ceilalti, politica de aliante, poate fi si un guvern minoritar cu sustinere parlamentara”, a declarat Tudose intr-o conferinta de presa.

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a mentionat miercuri ca PNL va castiga la mare distanta fata de PSD alegerile din 6 decembrie. Predictiile lui Orban s-au adeverit in cazul alegerilor europarlamentare si prezidentiale.

„PNL va castiga alegerile la o diferenta semnificativa fata de al doilea clasat”, a decarta Orban intr-un interviu pentru ziare.com.

Un sondaj realizat de IRSOP in perioada 22-28 noiembrie confirma anuntul lui Ludovic Orban. PNL are avea cu trei procente mai mult decat PSD.

Iata rezultatele sondajului IRSOP:

PNL – 33%

PSD – 30%

USR-PLUS – 17%

Pro Romania – 7%

UDMR – 5%

PMP – 3%

Altii – 5%


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.