Ucrainenii au bombardat o localitate din Rusia. Primul mort pe teritoriul rus, de la începutul războiul

TRIMITE PRIETENILOR

Biserica Ortodoxă Rusă: Primul mort pe teritoriul Rusiei în războiul din Ucraina

Un preot militar a fost ucis în tiruri de rachete multiple ucrainene de tip ”Smerci” vizând un sat de frontieră rus, situat în apropiere de oraşul ucrainean Harkov, unde au loc confruntări militare aprige, anunţă, vineri, Bserica Ortodoxă, relatează AFP.

”Preotul (Oleg Artiomev) se afla ieri (joi) seara în satul Juravliovka, unde a căzut sub tiruri de Smerci ucrainene, murind în exerciţul funcţiei”, anunţă departamentul militar al Bisericii, conform News.ro. 

Acesta este primul mort pe teritoriul rus în tiruri ucrainene anunţat în mod public de la începutul invaziei ruse a Ucrainei, în urmă cu o lună.

Juravliovk aeste un sat din regiunea rusă Belgorod, situat la doi kilometri de frontiera cu Ucraina şi la mai puţin de 30 de kilometri de Harkov, al doilea cel mai important oraş ucranean, pe care armata rusă încearcă să-l cucerească.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.