Ultima oră! A fost reținut șoferul cu BMW care a lovit cu crosa de golf alt șofer din trafic. emeia bătăușă care apare în imaginile video NU a fost gasită

TRIMITE PRIETENILOR

Șoferul care a blocat cu un BMW o mașină Logan în trafic, în seara zilei de duminică, și l-a agresat pe șoferul acestuia cu o crosă de golf a fost identificat și reținut de Poliție, la trei zile de la comiterea faptei revoltătoare.

Șoferul BMW-ului este în vârstă de 30 de ani și a fost reținut în baza unor acuzații grave: lovire și alte violențe, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice și împiedicarea sau ingreunarea, circulației pe drumurile publice.

Femeia bătăușă care apare în imaginile video, care a lovit Loganul cu picioarele în oglindă și în portiera stânga-față, nu a fost încă reținută de polițiști.

Răsturnare de ultim moment în cazul care a șocat Capitala

Poliția România l-a reținut în cele din urmă pe individul care și-a atacat sălbatic rivalul în trafic cu o crosă de golf.

La 30 de ani, Victor Nistor pare să ducă viață de huzur: se plimbă doar în mașini de lux și se răsfață prin locuri exclusiviste…ajutor i-a sărit o tânără care a vrut parcă să dovedească faptul că legendara Xena e mic copil pe lângă ea…

Inițial- a lovit cu piciorul oglinda autoturismului. Apoi se retrage- dar nu renunță. Apucă o macetă și se întoarce gata să facă prăpăd.

Noroc că ceilalți șoferi au început să claxoneze puternic și să strige- altfel am fi putut asista la o crimă.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.