Ultima oră! A fost reținut șoferul cu BMW care a lovit cu crosa de golf alt șofer din trafic. emeia bătăușă care apare în imaginile video NU a fost gasită

TRIMITE PRIETENILOR

Șoferul care a blocat cu un BMW o mașină Logan în trafic, în seara zilei de duminică, și l-a agresat pe șoferul acestuia cu o crosă de golf a fost identificat și reținut de Poliție, la trei zile de la comiterea faptei revoltătoare.

Șoferul BMW-ului este în vârstă de 30 de ani și a fost reținut în baza unor acuzații grave: lovire și alte violențe, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice și împiedicarea sau ingreunarea, circulației pe drumurile publice.

Femeia bătăușă care apare în imaginile video, care a lovit Loganul cu picioarele în oglindă și în portiera stânga-față, nu a fost încă reținută de polițiști.

Răsturnare de ultim moment în cazul care a șocat Capitala

Poliția România l-a reținut în cele din urmă pe individul care și-a atacat sălbatic rivalul în trafic cu o crosă de golf.

La 30 de ani, Victor Nistor pare să ducă viață de huzur: se plimbă doar în mașini de lux și se răsfață prin locuri exclusiviste…ajutor i-a sărit o tânără care a vrut parcă să dovedească faptul că legendara Xena e mic copil pe lângă ea…

Inițial- a lovit cu piciorul oglinda autoturismului. Apoi se retrage- dar nu renunță. Apucă o macetă și se întoarce gata să facă prăpăd.

Noroc că ceilalți șoferi au început să claxoneze puternic și să strige- altfel am fi putut asista la o crimă.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.