ULTIMA ORĂ! Avalanșă în Maramureș! Autoritățile intervin de urgență. Ce se întâmplă în aceste momente!

TRIMITE PRIETENILOR

Ninge viscoliti în nordul ţării. Pe mai multe drumuri din Maramureş se circulă în condiții de iarnă. Zăpadă frământată cu grosimea de până la 2 cm se găsește pe partea carosabilă a DN18, în Pasul Gutâi.

Drumarii de la SDN Baia Mare intervin pentru îndepărtarea zăpezii de pe carosabil după o avalanșă pe DN 18, km 22, jud. Maramureș. Ninge abundent în multe zone din judeţ.

În Pasul Gutâi se circulă cu greutate din cauza zăpezii. Un TIR a rămas blocat după ce a efectuat o manevra greşită şi a ajuns în şanţ. A fost tractat, iar circulaţia a fost reluată. De asemenea, mai multe TIR-uri au rămas blocate pe urcarea dinspre Baia Sprie, potrivit vasiledale.ro.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis AVERTIZARE METEOROLOGICĂ COD GALBEN de viscol şi ninsori moderate cantitativ pentru intervalul 07 februarie, ora 02 – 07 februarie, ora 15.

„În intervalul menționat, local în Carpații Orientali și Occidentali, precum și în vestul Carpaților Meridionali vântul va avea intensificări, cu viteze de peste 70…80 km/h, temporar va fi viscol și vizibilitate scăzută. Local ninsorile vor fi moderate cantitativ”, a transmis ANM.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.