ULTIMA ORA! Nicușor Dan declaratie socanta. Bucurestenii vor avea probleme cu apa calda si caldura de sarbatori

TRIMITE PRIETENILOR

Va fi o iarnă grea pentru bucureșteni. Problemele cu căldura și apa caldă vor persista, spune primarul general al Capitalei. ”Nu putem să facem mai mult  decât am spus că vom face în campania electorală, din păcate„ potrivit declarațiilor lui Nicușor Dan.

Bucureștenii vor avea în continuare probleme cu căldura și apa caldă

Se anunță o iarnă pentru bucureșteni. Se vor confrunta, în continuare, cu problemele de apă caldă și căldură. Primarul general, Nicușor Dan,  spune că următoarele trei luni nu vor fi ușoare. Edilul a explicat, miercuri, că de vină pentru această problemă în Capitală, sunt țevile vechi care au găuri cu 50% mai mult decât acum un an și de trei ori mai multe decât acum trei ani. Nicușor Dan dă vină și pe lucrările care s-au făcut la sistemul de termoficare.

”Nu putem să facem mai mult  decât am spus că vom face în campania electorală, din păcate. Există un indicator. Acest indicator este câtă apă se pierde, așa numita apă de adaos. Această cantitate de apă este de trei ori mai mare decât acum 3 ani și este cu 50% mai mare față de acum un an. Țevile din București au cu 50% mai multe găuri decât acum un an și de trei ori mai multe găuri decât acum 3 ani.

Asta este situația pe care am moștenit-o. Oricum sistemul ăsta mergea târâindu-se de ani de zile, s-a mai adăugat o chestiune – erau niște lucrări, tot de cârpeală, care s-a făcut în fiecare an vara și care anul acesta nu s-a făcut și aici este vina clară a fostei administrații, nu mai fac polemici politice că nu mai avem alegeri, dar este clar vina fostei administrații că toată această vară nu s-au făcut acele lucrări de mentenanță, de cârpeală care trebuiau făcute”, a precizat Nicușor Dan.

Totodată, primarul Capitalei spune că banii europeni care s-au luat în ultimii patru ani pentru efectuarea lucrărilor nu au fost utilizați corespunzător.

”Nu mai spun de faptul că 4 ani nu s-au luat bani europeni și nu s-au făcut lucrările temeinice. Ce mai putem să facem în această iarnă este să acționăm cât de repede se poate și să informăm cetățenii despre asta. Se mai întâmplă un lucru – avem un call center la care am rugat și am detașat niște oameni din primărie care au fost foarte amabili să facă asta – se întâmplă să spunem oamenilor că o avarie durează de dimineață până seara, iar ei să constate că si a doua zi e frig. Sunt două fenomene pe care vreau să le explic – pentru că noi ne ducem, adică Termoenergetica se duce și cârpește, dă drumul, foarte fericit, am reparat avaria. Și pleznește imediat după – acesta este un fenomen”, a mai spus edilul Capitalei.

Cum explică Nicușor Dan problema căldurii și a apei calde în Capitală

Nicușor Dan a explicat faptul că problema căldurii și a apei calde este și din cauza schimbării bruște a temperaturii. ”Urmează trei luni pentru bucureșteni cam cum au fost aceste ultime două săptămâni, din păcate” a precizat edilul.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.