Un angajat al unei primării din Gorj a fost pus să jure pe Biblie că își va face treaba. VIDEO

TRIMITE PRIETENILOR

Un angajat al primăriei Dănești din Gorj a fost filmat în timp ce depunea un jurământ cu privire la indeplinirea sarcinilor, iar clipul a ajuns pe pagina de Facebook a instituției.

“Oficial, domnul (…) este noul nostru coleg, ocupând funcția publică de inginer în cadrul biroului Registrul Agricol și Cadastru. Îi urăm mult succes și multe realizări în noua activitate!”, este mesajul care însoțește clipul pe pagina de Facebook a primăriei. 

„Jur să respect Constituția, drepturile și libertățile fundamentale ale omului, să aplic în mod corect și fără părtinire legile țării, să îndeplinesc în mod conștiincios îndatoririle ce îmi revin în funcția publică în care am fost numit, să păstrez secretul profesional și să respect normele de conduită profesională și civică. Așa să îmi ajute Dumnezeu!“, este jurământul rostit de tânărul inginer.

Colegii au început să îl aplaude pe tânăr la sfârșitul jurmântului.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.