Un celebru interlop din România a devenit bancher. El și-a deschis bancă chiar la el acasă

TRIMITE PRIETENILOR

Nuțu Cămătaru este un celebru interlop din România, care a petrecut mulți ani în închisoare, dar care a devenit și subiect de carte.

Celebrul interlop duce totul la un alt nivel și a decis să-și deschidă o bancă în propria casă, acolo unde dă bani cu împrumut.

De la ”dresor de lei” la bancher

Nuțu Cămătaru susține că totul este legal, exact cum se procedează și cum împrumuturile din bănci.

Celebrul interlop vrea ca totul să fie legal și transparent, ba chiar și-a deschis o bancă la el acasă, mai exact un IFN, cunoscută ca și o instituție ce acordă credite.

Noua afacere a lui Nuțu Cămătaru a fost deschisă pe numele soției. Este vorba despre un IFN, adică o instituție care oferă credite românilor, totul fiind legal. Sediul este în șoseaua Sălaj, chiar la cei doi acasă, iar Nuțu este cel oferă bani cu împrumut.

În societate însă, mai apar, ca asociați minoritari, un avocat și soția unui fost șef din jandarmerie.

Interlopul a fost eliberat în anul 2019 din închisoare, după ce a executat mai puţin de o treime din pedeapsa de 5 ani şi 11 luni, primită într-un dosar de şantaj şi tâlhărie.

“Tot timpul am fost pregatit de razboi: si cand dorm. Asa m-am mentinut toata viata”, afira Camataru.

În trecut, Nuţu Cămătaru îşi ameninţa victimele cu violenţă ca să le determine să restituie împrumutul, plus o camătă uriaşă.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.