Un client a făcut comandă la Mc Donald’s şi a avut o cerinţă genială. Ce i-au scris cu pixul, chiar pe bonul fiscal

TRIMITE PRIETENILOR

Un client a făcut comandă la Mc Donald’s şi a avut o cerinţă mai specială. Angajații celebrului fast-food au avut un răspuns total neașteptat pe care i l-au scris pe bonul fiscal.

Pe lângă comanda obișnuită pe care a plasat-o, băuturile răcoritoare și cartofi, tânărul a mai scris în dreptul comenzii mesajul următor:

 ”Și vă rog să puneți și paie la sucuri. Suntem gameri și ne jucăm CS:GO în timp ce savurăm acest gustos și fabulos meniu de la Mc! Puneți paie să nu se verse sucul pe tastatură, că pierdem și runda și se alege și praful de tastatură! Mulțumesc!”.

Răspunsul celor de la Mc Donald’s pentru această comandă inedită

Comanda a ajuns la client la ora 22:22 și a fost însoțită de un mesaj inedit din partea angajatului care a pregătit-o. Pe bonul fiscal tânărul a primit următorul mesaj:

”Distracție plăcută!”.

McDonald’s a început colaborarea cu administraţia Biden în campania de marketing pentru a le prezenta oamenilor importanța vaccinării împotriva noului coronavirus în rândul populaţiei americane. Campania a avut ca scop promovarea campaniei Departamentului SUA pentru Sănătate şi Servicii Umane „We Can Do This” (Putem face asta).

Mesajul a apărut pe toate ceștile de cafea McCafe, pe comenzile livrate la domiciliu în toate restaurantele din SUA şi pe panoul publicitar care este amplasat în Times Square.

McDonald’s are în jur de 14.000 de restaurante deschise în Statele Unite ale Americii.

În trecut celebrul lanț de fast-food a trecut prin numeroase scandaluri. Clienții au descoperit viermi în mâncarea de la McDonald’s, în doua localități din Kentucky, Statele Unite, iar situația nu a fost una izolată.

BBC News scrie că oamenii de știință au avertizat deja că tratarea animalelor cu antibiotice duce la scăderea reacției organismului uman la tratarea bolilor cu antibiotice. Din acest motiv, grupul ShareAction cere consumatorilor să trimită email-uri șefului executiv al McDonald’s, Steve Easterbrook, în care să reclame acest lucru.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.