Un copil din București a tras cu un pistol de jucărie într-o mașină. Părinții acestuia au fost amendați

TRIMITE PRIETENILOR

Părinții unui copil din București au fost amendați, după ce fiul lor, aflat în mașină, a tras cu un pistol de jucărie în alt autoturism. Poliția a deschis o anchetă. Incidentul a avut loc sâmbătă seara în Sectorul 4.

O femeie a sunat la 112 și i-a anunțat pe polițiști. „În timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 4, în urma unei șicane, cu un alt participant la trafic, o persoană, ce se afla pe bancheta din spate a autoturismului condus de acesta, ar fi tras cu un pistol în direcția apelantei, provocându-i o stare de temere,” informează Poliția Capitalei. Polițiști din cadrul Biroului de Ordine Publică al Secției 16 Poliție au efectuat verificări în zonă și au depistat autoturismul în cauză.

Copilul a fost găsit de polițiști și avea asupra sa pistolul de jucărie și bile din material plastic. Incidentul a fost anunțat la secția de Poliție și de un martor. Părinții copilului au fost sancționați contravențional cu suma de 1.000 de lei, fiecare, potrivit Poliției Capitalei.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.