Un curcan terorizează de ceva vreme un întreg cartier, oamenii sunt disperați. ”Mă urmărește, urcă pe scările de la intrare”

TRIMITE PRIETENILOR

Într-un orășel american, una dintre cele mai mari spaime ale localnicilor este să se întâlnească pe stradă cu… Reggie – un curcan care terorizează de ceva vreme cartierul în care s-a instalat.

Sunt destui cei care au fost inclusiv ciupiţi de înaripata sălbatică, așa că au făcut apel la autorități să-i scape de pacoste.

Oamenii nu vor să-i facă rău curcanului, dar spun că nici nu mai e de trăit cu el în preajmă.

El este Reggie, curcanul de care fug localnicii din Coon Rapids, un orăşel din statul american Minnesota.

Rachael Gross, localnic: “Curcanul ăsta mă atacă în fiecare zi. Mă urmărește, urcă pe scările de la intrare, încearcă să intre în casă. Când plec cu mașina, se ține după mine.”

Dar lucrurile nu se opresc aici: mai mulți localnici se plâng că au fost atacați sau chiar.. ciupiți de curcanul insistent.

Rachael Gross, localnică: “Se urcă în camioneta soțului meu și se ține după mine, odată a mers cu mine până la magazin! Trebuie să umblu cu mătura, cu sticla de apă și cu crosa de golf după mine, oriunde mă duc.”

Chiar și pisicile din cartier trebuie să-și păzească spatele.

O femeie spune că se teme mai tare pentru copiii care locuiesc în zonă.

Emily Ahlsten, localnică: “Nepoata mea are un an și s-a mutat cu noi, iar mie mi-e teamă să ies cu ea afară, mai ales când o să se mai încălzească afară. Nu putem avea musafiri, nu putem face un grătar”.

Kirsten, reporter CNN: “Rachel și Emily spun că au încercat toate soluțiile. Au sunat la Protecția Animalelor și la Urgențe, atunci când acest curcan nu a lăsat-o pe Rachel să iasă ore întregi din casă”.

Oamenii spun că nu vor să-i facă rău curcanului, ci doar să scape de el. Protecția Animalelor le-a dat câteva sfaturi, dar pasărea a rămas pe poziţie.

“Nu e sigur pentru nimeni, inclusiv pentru curcan, așa că aș vrea doar să fie mutat undeva unde să fie alături de alți curcani și să nu mai deranjeze oamenii sau să rănească pe cineva.”

Cei de la Protecția Animalelor i-au sfătuit doar să nu lase curcanul să-i… intimideze, și să-l sperie ca să plece singur din cartier.

 


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.