Un elev a fost la un pas să dea foc liceului, pentru un TikTok: „Să vadă toată lumea, uite cum arde!”

TRIMITE PRIETENILOR

A căutat să-şi doboare recordul de vizualizări pe TikTok, dar a fost la un pas să dea foc liceului. Este isprava unui elev al Colegiului Tehnic din Baia Mare, care a incendiat un brad din curtea instituţiei de învăţământ, pentru a realiza un clip pentru o platformă de socializare.

Un profesor a intervenit imediat şi a reuşit să stingă flăcările, dar şi entuziasmul elevilor, cu un furtun cu apă. Adolescentul teribilist şi-a atins însă scopul, căci a strâns câteva mii de vizualizări. Reţeaua de socializare s-a umplut de imagini cu bradul în flăcări filmate şi de alţi elevi.

Elevul teribilist din Baia Mare a fost amendat

Aceștia au intervenit de urgență la Colegiul Tehnic “George Barițiu” din Baia Mare, în urma apelului făcut de directorul instituției.

“Elevul în vârstă de 16 ani a fost amendat cu suma de 500 de lei, pentru că a fumat în incinta unității de învățământ. Practic, incendiul a pornit de la o țigară, pe care băiatul a aruncat-o în curte. El era împreună cu alți doi colegi care, la rândul lor, au fost și ei amendați. Colegiul urmează să constituie o întâlnire de consiliu, pentru a lua măsuri disciplinare împotriva elevului. Cel mai probabil, acesta va risca scăderea mediei la purtate”, a transmis reporterul Observator.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.