Un medic din Iași își lasă toată averea angajaților săi!

TRIMITE PRIETENILOR

Un medic din Iași își lasă toată averea angajaților săi! Christache Zanoschi, fondatorul fabricii de medicamente Ircon, a ridicat un adevărat un adevărat imperiu farmaceutic, pe care îl lasă oamenilor care i-au fost alături timp de 21 de ani. 

Există și antreprenori care își apreciază angajații! Medicul ieșean Christache Zanoschi a decis ca în loc să își vândă firma, așa cum ar face majoritatea antreprenorilor, să o împartă celor 35 de angajați care i-au fost alături în toate momentele.

Un medic din Iași își lasă toată averea angajaților săi!

Fondatorul fabricii, în vârstă de 74 de ani, spune că s-a gândit că cel mai bine ar fi ca afacerea să fie gestionată de cei 35 de angajați care l-au ajutat în ultimii 21 de ani să scoată pe piață produse de cea mai bună calitate, destinate femeilor.

Firma este evaluată la circa 20 de milioane de euro, ceea ce înseamnă aproximativ 300.000 de euro pentru fiecare angajat.

„Fiecare va primi părți sociale, trebuie să vedem condițiile în care se va face. Eu am decis asta de mult, dar alții nu au luat-o în serios. Noi avem multe produse care sunt de o calitate excepțională. Nu le putem vinde aşa cum ar trebui. Sunt firmele străine care vin cu tot felul de produse și ne iau fața. Colegii s-au implicat foarte mult, sunt foarte multe date care trebuie gestionate, avem multe controale. Am încercat să facem ceva de calitate care ajută şi asta e o satisfacție.

Personalul care are studii superioare va avea alt statut, ceilalți mai puțin, fiecare cât a muncit. Sunt și pensionari care au ajutat foarte mult şi vor primi și ei. Trebuie să se bucure şi ei cumva, va fi în jur de 200- 300 de mii de euro de persoană. Dacă mai pui și dotările, partea ştiințifică, este mult mai mult, dublu, triplu”, a declarat medicul, pentru Adevărul.ro.

Un medic din Iași își lasă toată averea angajaților săi!

Medicul este convins că angajații lui vor duce afacerea mai departe cu succes

Medicul susține  pentru el nu profitul este important, ci oamenii să se bucure de produsele care ies pe poarta fabricii. Produsul Ircon cu cel mai mare succes de pe piață este Cervugid, fiind utilizat pentru tratamentul infecțiilor vaginale și de la nivelul colului uterin.

„Trebuie întâi să visezi ca să ajungi să faci aşa ceva. Trebuie să ai o imaginaţie care să te ducă peste tot. Imaginaţia şi realizarea presupun şi un risc, dar dacă ai reuşit, atunci a meritat. Totul s-a bazat pe o experienţă foarte lungă. Am avut o normă întreagă la Facultatea de Medicină şi jumătate de normă la Maternitate. Am observat acolo diverse combinaţii care aveau un rezultat foarte bun”, a mai povestit medicul.

Christache Zanoschi este sigur că angajaţii săi, printre care și fiul lui, vor duce mai departe cu mândrie imperiul construit în ultimii 21 de ani. Medicul spune că va urmări îndeaproape activitatea fabricii şi nu se va îndepărta imediat după ce acţiunile vor fi împărţite către angajaţi.

Christache Zanoschi este medic primar obstetrică şi ginecologie, Doctor în Ştiinţe Medicale, membru în Societatea Inventatorilor din România şi a fost premiat de către Academia Română cu cea mai înaltă distincţie ştiinţifică din ţară, primind Premiul Academiei Române.


TRIMITE PRIETENILOR
creditprime.ro

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.