UN MEDIC INCURAJEAZA TEORIILE CONSPIRATIEI SI LANSEAZA MESAJE VIOLENTE:PLECATI CU TOTII, CU TOT CU MASTILE VOASTRE DE BUFONI SI LASATI-NE SA RESPIRAM LIBERI IN TARA NOASTRA..”

TRIMITE PRIETENILOR

Alin Gabriel Dragomir, chirurg la Spitalul Universitar Bucuresti, incurajeaza teoriile conspiratiei si lanseaza mesaje violente impotriva indemnurilor oficiale de a ne proteja cu masca. „Plecati cu totii, cu tot cu mastile voastre de bufoni si lasati-ne sa respiram liberi in tara noastra”, scrie chirurugul pe Facebook.

„Nu va credem! Nu va credem cand spuneti ca vreti sa ne luati Libertatea pentru ‘binele’ nostru! Izolati-va voi, plecati, acesta e cel mai mare bine pe care ni l-ati putea face! Plecati cu totii, cu tot cu mastile voastre de bufoni si lasati-ne sa respiram liberi in tara noastra. Voi sunteti virusii, voi, politrucii de ieri si de azi, ne-ati imbolnavit, de nu ne mai putem ridica ca popor!

Nu credem nimic din ce ne spuneti, caci de 30 de ani ne mintiti, praduiti si ne vindeti pe 30 de arginti! Toti la un loc in coalitii sau fiecare pe rand, ati jefuit Tara si v-ati batut joc de acest Neam.

Ati instrainat munti si paduri, aur si grane, pamant si petrol. Ne vindeti Limba romana in Ardeal la talciocul vostru politic, ne interziceti Sfintii din Inchisori, ne inchideti in temnitele corectitudinii politice Martirii si Luptatorii acestui Taram, scoateti din manuale copiilor Voievozii si Eroii, stergand cu buretele o intreaga Istorie, punand in loc sminteala, minciuna si portrete de carton. Iar acum vreti sa va credem!

N-ati fost in stare sa faceti in 30 de ani un Drum, de la un capat la altul al Tarii sau sa construiti un singur spital, in schimb vreti ,’sa credem in Covid’, asa cum spunea ieri primul ministru al vostru, un jalnic clovn care repeta papagaliceste aceeasi placa laolalta cu alti actori ai acestei comedii de groaza. Cum oare poti sa condamni oamenii ca nu cred intr-un virus? Sa faci o intreaga ideologie dictatoriala din acest lucru! Nimeni nu spune ca virusul nu exista! Dar de aici si pana a ajunge sa-ti exprimi ‘credinta’ in el, e mare distanta! La fel de mare ca distantarea sociala dintre voi si popor.

Da, noi nu credem in botnita pusa la gura si nici in pumnul in gura, nu credem in lanturi pe Libertate, in carantina si izolare si nici in distantare. Credem in Hristos Mantuitorul, in sangele curs in rauri care-a facut o Tara, in Horea si Closca si Crisan care s-au frant pe Roata Suferintei ca pe Cruce, pentru a ne elibera. Credem in Steagul de Biserica al lui Iancu Avram si-n patul de fier si de Jertfa al lui Radu Gyr de pe care s-a ridicat cand temnicerii-l credeau mort.

Dar stiti voi oare pentru ce s-a ridicat, stiti voi, cei care n-ati fi rezistat ca politicieni nici macar o secunda daca n-ati fi tradat Tara, stiti voi oare de ce? Pentru a scrie o Poezie, pentru a scrie cu oasele lui, Ridica-te Gheorghe, ridica-te Ioane! Pentru noi a scris-o!

Nu credem in voi, nu credem nici macar un cuvant din ce spuneti! Credem insa in Dumnezeu si-n Neamul Romanesc, de care voi, straini sunteti!”, a scris Dragomir pe Facebook.

Chirurgul nu  a primit insa numai mesaje de admiratie, asa cum se astepta. Mai multi romani i-au transmis sa se trateze el insusi si l-au comoarat cu deputatul PSD Catalin Radulescu „Mitraliera”.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.