Un polițist din Sărata a fost filmat în timp ce dansa pe manele în mașina de poliție. Video

TRIMITE PRIETENILOR

Un agent, care a intervenit marți seară la aplanarea unui conflict între două femei în Sărata, a decis să-i distreze pe oamenii prezenți. Un filmuleț îl surprinde pe agent dansând în mașina de poliție, pe manele, scrie Bistrițeanul.

Marți seară, un echipaj de poliție s-a deplasat în Sărata, pentru a aplana un conflict iscat între două femei. Cele două tinere au fost calmate cu amenzi.

„Aseară, în jurul orei 19.22, un echipaj din cadrul Poliției Municipiului Bistrița a intervenit pentru aplanarea unui scandal izbucnit între două femei din cartierul Sărata. La fața locului au fost identificate două tinere de 23, respectiv 24 de ani, ambele sancționate contravențional cu amenzi în valoare totală de 1500 de lei. Polițiștii au aplicat 3 sancțiuni pentru nerespectare Legii 61/1991, respectiv provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri sau localuri publice și săvârșirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, amenințări cu acte de violență împotriva persoanelor sau bunurilor acestora, de natură să tulbure ordinea și liniștea publică sau să provoace indignarea cetățenilor ori să lezeze demnitatea și onoarea acestora”, a declarat pentru Bistrițeanul Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

După ce scandalul a fost aplanat, un agent s-a gândit să aducă puțină voie bună și a pus manele în mașina de poliție. Mai mult, a și dansat în mașină.

Întreaga scenă a fost transmisă live pe Facebook, de unul dintre participanți. Filmulețul a ajuns și la superiorii agentului, care au dispus verificări cu privire la cele surprinse în live-ul de pe Facebook.

YouTube player

TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.