Un soldat s-a întors acasă, din misiune, mai devreme. Cum a reacționat soţia când a fost prinsă în casă cu amantul. În locuința lor mai era şi copilul de 2 ani

TRIMITE PRIETENILOR

Un soldat din Hawaii a avut o surpriză neplăcută când s-a intors mai devreme din misiune. Însa, mirarea a fost de partea lui si nu a fost deloc una placută. Când a intrat în casă, acesta şi-a găsit nevasta înşelându-l cu alt bărbat. În locuinţă se afla şi fiica de doi ani a cuplului.

Omul înşelat a înregistrat tot momentul cu telefonul mobil, de când a intrat în casă. Când ajunge la baie, o găsește pe soția lui, goala, pe toaletă, iar un bărbat străin o sărută, în dreptul ușii.

Cum a reacţionat femeia infidelă?

Femeia infidelă rămâne uimita de vizita soțului sau și îl întreabă “Ce cauți aici?”. Șocat de ce a găsit acasă, soldatul o întreabă: “Tu ce faci aici? Ai încurcat-o”. Rușinată de situație, femeia susține că nu l-a înșelat.

Apoi, soldatul l-a dat afară din casă pe intrus: “Ești norocos că nu te iau la bătaie, cum te cheamă?”, însă bărbatul refuză să-i răspundă și o ia la fuga imediat după ce iese din casa.

Ulterior, pentru cei doi soţi, a urmat procesul de divorţ.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.