Ursula von der Leyen, şefa Comisiei Europene a refuzat să dea mâna cu fostul ministru Cristian Ghinea: „I’m sorry!”

TRIMITE PRIETENILOR

Ursula von der Leyen, şefa Comisiei Europene, a refuzat să dea mâna cu fostul ministru al Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, din cauza regulilor de distanțare. Fostul ministru USR PLUS a fost singurul care i-a întins mâna, președintele Klau Iohannis și premierul Florin Cîțu salutând-o cu o scurtă plecăciune.

Șefa Comisiei Europene a refuzat să dea mâna cu fostul ministru Cristian Ghinea. Ursula von der Leyen, şefa Comisiei Europene, a refuzat să dea mâna cu fostul ministru al Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, din cauza regulilor de distanțare. Fostul ministru USR PLUS a fost singurul care i-a întins mâna, președintele Klau Iohannis și premierul Florin Cîțu salutând-o cu o scurtă plecăciune.

Șefa Comisiei Europene a refuzat să dea mâna cu fostul ministru Cristian Ghinea

Momentul a avut loc la Palatul Victoria, unde oficialul european a avut o întrevedere cu prim-ministrul și cu câțiva membri ai Guvernului, dar și cu şi fostul ministru al Investiţiilor şi Proiectelor Europene Cristian Ghinea, de la USR PLUS, invitat să participe la întrevedere.

Cristian Ghinea a fost cel care a întins mâna primul, cu intenția de a o saluta pe șefa Comisie Europene. Ursula von der Leyen a refuzat să îi răspundă la salut, din motive evidente de siguranță sanitară, spunând râzând „I’m sorry!”.

Cristian Ghinea, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, a menționat în detaliu, prin intermediul unei postări pe pagina de Facebook, care sunt prioritățile PNRR-ului și ce alte obiective include planul, recent aprobat de Comisia Europeană. Potrivit ministrului, PNRR-ul României a luat calificativul maxim la 10 criterii, un rezultat asemănător cu al unor țări precum Franța sau Germania.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.