Vaccinul nu e obligatoriu! Cine va avea prioritate la vaccinare!

TRIMITE PRIETENILOR

A mai rămas foarte puțin timp până când în România vor ajunge primele doze de vaccin anti-COVID!

Acum mulți se întreabă cât de benefic este aceasta sau nu, dar și dacă este obligatoriu ca fiecare persoană să-l facă! Ludovic Orban a anunțat că populația nu va fi obligată! Anunț de ultimă oră!

După mai multe luni în care România s-a luptat în pandemia de coronavirus, iată că acum țara noastră are și un ”strop de speranță”, asta deoarece autoritățile au anunțat că cel mai probabil la finalul lunii decembrie sau începutul anului 2021 vor ajunge primele doze de vaccin anti-COVID în România!

Vaccinul anti-COVID nu e obligatoriu!

Chiar și așa, la auzul veștii mulți dintre români se bucură, însă alții sunt reticenți când aud despre vaccinul care ar putea să ne scape de virusul care a dat toată planeta peste cap!

Mulți se întreabă dacă va fi totuși obligatoriu ca fiecare persoană în parte să-l facă, însă Ludovic Orban a anunțat în urmă cu puțin timp că vaccinul anti-COVID nu e obligatoriu, însă se va face o campanie amplă de informare cu privire la beneficiile pe care le-a ar avea pentru a limita răspândirea virusului!

“Nu putem obliga oamenii să se vaccineze. Vaccinarea va fi opțională, vom face o campanie de informare cu privire la beneficiile vaccinării. Vaccinul poate fi soluția pentru combatarea pandemiei”, a declarat Ludovic Orban în urmă cu puțin timp.

Cine va avea prioritate la vaccinare!

Atunci când vor ajunge primele doze de vaccin în țară, Klaus Iohannis a anunțat în urmă cu doarr câteva zile că persoanele care vor putea avea prioritate la vaccinare vor fi cele care fac parte din sistemul medical, cel mai afectat de altfel.

Ulterior se va face o schemă foarte bine elaborată prin care se va stabili cine vor fi următoarele persoane care vor putea beneficia printre primele de dozele de vaccin!

”Începând din primul trimestru al anului 2021, nu vom avea toate zonele de la început, vom avea doze în tranșe, vom începe cu vaccinarea întregului personal medical,

după care se va elabora după o schemă, cu persoanele din prima linie, lucrătorii esențiali, persoanele care sunt expuse la această boală”, a mai spus Klaus Iohannis. scrie spynews.ro


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.