Varujan Vosganian mesaj iresponsabil: „Ce fel de boala e asta, fara bolnavi?”

TRIMITE PRIETENILOR

In plina explozie a numarul de infectari, deputatul ALDE Varujan Vosganian, recent alatura grupului parlamentar al PSD, alimenteaza teoriile conspiratiei care sustin ca virusl nu exista. 

„In ultimele doua zile, am avut aproape 900 de noi infectari cu coronavirus. Si, totusi, numarul celor aflati la terapie intensiva a ramas neschimbat: 186. Ar putea sa-mi explice si mie cineva ce fel de boala e asta, fara bolnavi?”, a scris Vosganian pe Facebook, sambata dimineata.

Seful Departamentul pentru Situatii de Urgenta (DSU), Raed Arafat, a anuntat ca sunt in crestere cazuri active de Covid-19, in prezent fiind aproape 6.000. Arafat a afirmat ca Romania a evitat un dezastru si, in loc sa recunoastem asta, cream toate premisele sa ne intoarcem la dezastru. El a spus ca Romania ar putea ajunge ca in situatia altora tari si anume cadrele medicale sa decida cine ramane in viata si cine nu.

“La un moment dat, daca nimeni nu vrea sa creada si nu vrea sa asculte ne ramane noua, partea medicala si partea situatiilor de urgenta, o singura solutie: asteptam la spital, ne pregatim, primul venit, primul servit si sa nu uite lumea ca vom ajunge la situatia, nu eu, ci medicii care trateaza, cum s-a intamplat in alte tari sa decida cine ramane in viata si cine nu. Suna extrem de cinic, dar este realitatea, asta s-a intamplat in alte tari”, a precizat seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.