VESTE BUNA. Florin Citu a facut anuntul. Noi masuri de ralaxare

TRIMITE PRIETENILOR

Premierul Romaniei, Florin Citu, a anunta ca noi masuri de relaxare vor intra in vigoare incepand cu data de 1 iulie. Seful Guvernului a facut anuntul in timpul vizitei sale la Alba Iulia.

Care sunt noile masuri de relaxare

Mai exact, Guvernul va relaxa conditiile pentru desfasurarea targurilor si talciocurilor. „Cred ca saptamana viitoare vom relaxa conditiile pentru targuri. Stiu ca este acest interes pentru targuri, talciocuri, si conditiile vor fi relaxate de la 1 iulie. Se vor putea redeschide”, a afirmat Florin Citu

In urma cu o saptamana, la Sibiu, premierul Florin Citu a declarat ca numarul scazut de cazuri de COVID-19 inregistrat zilnic in Romania, precum si faptul ca in sectiile de terapie intensiva de la nivel national sunt internati tot mai putini pacienti infectati cu coronavirus arata ca vaccinarea anti-COVID-19 da rezultate.

Premierul Florin Citu a anuntat ca la 1 iulie si 1 august vor fi adoptate noi masuri de relaxare a masurilor restrictive provocate de pandemie.

Citeste si articolul :   Italia anunta ca va dezvolta propriul vaccin anti-Covid 19.

Premierul a vorbit si despre valul patru al pandemiei.

Florin Citu a precizat ca sunt alocate toate resursele necesare, ca avem vaccinuri, iar aparitia unui val patru al pandemiei depinde de romani.

„Exista pericolul valului patru si romanii trebuie sa fie responsabili. Avem vaccin pentru toata lumea. Daca va exista valul patru inseamna ca este decizia noastra sa avem valul patru. Trebuie sa mergem sa ne vaccinam”, a mai spus premierul.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.