VIDEO Theo Rose, judecată pentru că le-a cântat manele copiilor bolnavi de cancer. Artista nu a mai suportat criticile și a răbufnit

TRIMITE PRIETENILOR

Theo Rose este una dintre artistele momentului, imaginea și vocea sa fiind peste tot, chiar și în cele mai triste locuri.

Iar de aici și până la momentul în care artista a ajuns în mijlocul unor controverse a mai fost doar un pas.

Și asta pentru că, alături de Bogdan de la Ploiești și Codin Maticiuc, artista a ajuns într-un spital unde se află internați copii ce suferă de cancer.

Theo Rose, reacționează dur după ce a fost criticată pentru gestul făcut în fața copiilor bolnavi de cancer

În fața acestora, pentru a le aduce un zâmbet pe chip, dar și pentru a le îndeplini o dorință, Theo Rose și Bogdan de la Ploiești au cântat părți din cele mai apreciate piese ale lor, devenind astfel ținta răutăților celor din online.

Astfel că, sătulă să fie judecată pentru genul muzical pe care-l cântă, Theo Rose a luat atitudine.

Cel despre care a vorbit a fost Florin Salam, care, în urmă cu câțiva ani, a făcut același gest, a cântat manele pentru un copil bolnav de cancer, a donat pentru cauza lui, dar, din păcate, băiatul nu a mai putut fi salvat.

Privind la gestul ”Regelui manelelor”, așa cum se autointitulează Florin Salam, dar și la ceea ce ea a făcut, fiind judecată aspru acum, Theo Rose mărturisește că asta i s-a cerut în salon și pentru că i-a stat în putere a decis să nu refuze nimic din dorințele celor suferinzi.

Pentru că astfel le-a adus puțină bucurie în marea de durere și tristețe pe care o traversează copiii și părinții acestora.

De altfel, ea spune că judecățile celor care se află în spatele unui ecran nu vin cu niciun beneficiu, căci ea nu mai pune nimic la suflet, iar copiii bolnavi de cancer nu câștigă nimic din această luptă dusă pe seama genului muzical cântat.

Tocmai de aceea, fără a se feri să folosească cuvinte dure,  Theo Rose a mărturisit că nu genul muzical cântat sau ascultat de cineva face un om mai bun sau rău, ci acțiunile sale, un exemplu în acest sens fiind chiar colegul ei, Bogdan de la Ploiești.

Motiv pentru care, artista îi îndeamnă pe internauți să lase prejudecățile deoparte și să facă mai mult bine societății, mai ales copiilor, donând pentru a îi ajuta în lupta cu crunta boală, vizitându-i și făcându-le din dorințele lor mici o realitate, poate neînsemnată pentru unii, dar surprinzătoare pentru ei.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.