Vieți frânte de război. Gimnasta Katya Dyachenko, în vârstă de 11 ani, a murit sub dărâmături la Mariupol

TRIMITE PRIETENILOR

Era gimnastă, avea doar 11 ani și o viață întreagă înainte pentru a străluci. Din păcate, Gimnasta Katya Dyachenko a murit în bombardamentele din Mariupol.

Antrenoarea Anastasia Meshchanenkova a anunțat decesul Katyei pe Instagram: „Sincere condoleanțe familiei. Nu este nimic mai rău decât moartea copiilor…Nu vom ierta niciodată asta! Ucigașii de copii vor arde în iad!”.

Potrivit unui raport au autorităților de la Kiev, din 24 februarie trupele ruse au ucis 121 de copii ucraineni și au rănit cel puțin alți 167.  În prezent, din cauza bombardamentelor, este imposibil de stabilit numărul morților din Mariupol. Potrivit rapoartelor trimise de către consiliul local, atacurile aeriene necruțătoare ale forțelor ruse transformă orașul Mariupol în „țara morților”.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.