Zelenski a mulțumit României pentru ajutorul dat Ucrainei. Ce i-a transmis lui Iohannis

TRIMITE PRIETENILOR

Președintele Volodimir Zelenski a mulțumit României pentru sprijinul acordat Ucrainei, țară atacată acum de Rusia. Liderul de la Kiev și-a arătat recunoștința și față de președintele român Klaus Iohannis.

Zelenski a mulțumit României, într-un mesaj postat luni pe Twitter, pentru ajutorul pe care îl oferă Ucrainei în războiul declanșat de invazia rusească.

”Sunt recunoscător României pentru contribuția ei semnificativă la capabilitățile de apărare ale țării noastre. Îi sunt recunoscător lui Klaus Iohannis pentru că susține aderarea Ucrainei la Uniunea Europeană. Simțim ajutorul politic și militar al partenerilor noștri”, a transmis Zelenski în mesajul său.

România s-a poziționat ferm de partea Ucrainei, după războiul declanșat de Rusia, condamnând atacul Kremlinului.

Țara noastră a trimis alimente, medicamente, aparatură medicală și muniție pe frontul din Ucraina și a primit până luni peste 43.000 de refugiați ucraineni.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.