10 semne sigure ca iubitul se pregateste sa te paraseasca

TRIMITE PRIETENILOR

Semnele descrise mai jos pot fi,mai ales daca apar mai multe sau toate deodata,un semnal de alarma ca barbatul iubit,cu care v-ati facut planuri impreuna sa va casatoriti sau cu care sunteti impreuna,incearca sa scape de toate acestea,sa va paraseasca.

1.In viata dvs.sexuala intervine o cotitura de 180 de grade.

Trebuie sa sune clopotelul de alarma daca el doreste sa faca dragoste doar foarte rar.Dar,atentie!Poate fi suspect si daca dupa o pauza devine foarte activ.Poate face ultima incercare pentru salvarea relatiei dvs.In majoritatea cazurilor poate fi si o mustrare de constiinta pentru ca va insala cu alta.Cu care,in final,va si pleca.

2.Dintr-un om bland,devine brusc cusurgiu.

Anterior va admira ca sunteti hotarata,acum nu mai suporta sa va spuneti parerea.Orice faceti,el priveste cu desconsiderare.Acestea sunt semnalele lui ca nu-l mai interesati.Sau vrea sa se autoconvinga ca nu are de ales:trebuie sa va paraseasca.

3.”Esti prea buna,nu te merit!”

Asemenea declaratii nu ascund altceva decat ca s-a plictisit de dvs.si vrea sa scape.

4.Nu mai face planuri pentru viitorul comun

El a decis deja ca nu vrea un viitor comun

5.Apare cu obiceiuri total noi

Daca inainte sustinea ca un barbat care se respecta nu foloseste parfumuri,acum isi toarna pe el asa ceva.Desi era un lenes,acum in fiecare dimineata face gimnastica,jogging,merge la inot,isi cumpara indispensabili la moda.

6.Tot timpul este ocupat

Barbatul care devine inaccesibil de pe o zi pe alta,nu e sigur ca isi insala partenera.Poate nu s-a decis inca definitiv sa o paraseasca,dar asa ceva va urma in final.

7.Devine secretos,nu va povesteste nimic din ce face.

La intrebarile dvs. da raspunsuri evazive.(Am mult de lucru;am fost cu un prieten.) Cand un barbat devine taciturn,secretos,ceva nu merge in relatia pe care o aveti.Spera ca prin atitudinea sa sa va determine sa rupeti relatia cu el.

8.Permanent este prost dispus.

Orice ati face,chiar si lucruri marunte,il supara exagerat,mareste distanta dintre dvs.Barbatul doreste,in asemenea caz,sa nu poarte el raspunderea despartirii,se simte cu constiinta incarcata.

9.Se inmultesc receptiile,dineurile de afaceri la care sustine ca participa.

De cand il cunoasteti ii stiti programul de la serviciu.Dar acum soseste acasa mult mai tarziu decat inainte.Invocand faptul ca e ocupat la locul de munca,renunta la intalnirea cu dvs,eventual nu da nici alta intalnire,in schimb promite ursuz:”Te voi suna”.Toate acestea inseamna ca va paraseste pentru alta.

10.”Sunt nefericit,dar nu din cauza ta.”

Tensiunile din cuplu e mai simplu sa fie puse pe seama altor fapte,decat sa fie privite in fata.Daca el se plange ca dintr-o data locuinta i se pare prea stramta,ca nu are loc unde sa lucreze,nu are suficient spatiu pentru lucrurile sale personale,este evident ca relatia il sufoca.Dar-atentie-poate intr-adevar ar avea nevoie de loc pentru vreun hobby,vreao colectie.In asemenea situatii e bine sa va ganditi cum va merge relatia in general.

Ce trebuie sa faceti daca recunoasteti cateva asemenea semne?

-Nu omiteti sa tineti seama de presimtirile instinctive,caci altfel va veti invinui singura.

-Puneti-i intrebari.Astfel,nu veti merge pe ghicite in ceea ce priveste felul sentimentelor sale.(Nu-l supuneti la interogatoriu sever,dar nici nu acceptati sa nu primiti nici un raspuns clar.)

-Sa nu discutati problemele in general,ci cu exemple concrete.

-Daca dupa toate acestea atitudinea lui nu se schimba,relatia dvs. a ajuns intr-o fundatura.Iar in asemenea situatii nu merita sa suferiti in continuare.Decideti-va,eventual rupeti chiar dvs.relatia cu iubitul,avand macar satisfactia ca i-ati luat-o inainte.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Oana