30 de zile de arest pentru constanteanul care i-a injurat pe mascati: „Lasa ca va aranjez eu pe voi!” – Video

TRIMITE PRIETENILOR

Constanteanul care i-a injurat si amenintat pe politistii de la fortele speciale dupa ce a trecut neregulamentar strada, pe 7 martie, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Decizia a fost luata sambata de Judecatoria Constanta.

Potrivit unui comunicat al IPJ Constanta, la data de 7 martie, in jurul orei 19.30, pe bulevardul Tomis din municipiul Constanta, barbatul ar fi adresat injurii si amenintari cu acte de violenta, de natura sa creeze o stare de temere si tulburand, astfel, ordinea si linistea publica, persoanelor vatamate, respectiv 4 politisti din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale, aflati in exercitarea atributiilor de serviciu.

„La data de 10 martie a.c., in baza mandatului de aducere emis de Parchetul de pe langa Judecatoria Constanta si pus in aplicare de politisti din cadrul Politiei municipiului Constanta – Biroul de Investigatii Criminale, barbatul a fost condus la sediul unitatii de Parchet, in vederea continuarii cercetarilor si luarii masurilor legale ce se impun.

La aceeasi data, in urma administrarii probatoriului, procurorul de caz a dispus retinerea, pentru 24 de ore, a persoanei in cauza, in cursul zilei de astazi aceasta fiind prezentata, Judecatoriei Constanta, cu propunere de arestare preventiva, pentru 30 de zile, aceasta fiind admisa.

Barbatul a fost condus si incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva, din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta“, a anuntat IPJ Constanta.

Barbatul a fost filmat in timp ce a injurat un intreg echipaj de mascati. El a fost luat apoi cu duba dupa ce nu a vrut sa se linisteasca. Incidentul a avut loc in fata unei saormerii din Constanta. Initial, barbatul s-a postat in mijlocul strazii si i-a injurat pe politistii aflati intr-o duba.

Politistii din fortele de interventie au incercat sa il cuminteasca si l-au indemnat sa intre inapoi in saormerie. Insa barbatul tot nu s-a potolit, a iesit din nou in strada si a continuat sa ii injure.

„Lasa ca va aranjez eu pe voi! Voi sunteti smardoi, bai piz…lor? Baga-mi-as p…a in mortii vostri, las’ ca va aranjez eu”, a zbierat barbatul.

Politistii s-au intors din duba si nu l-au mai iertat. L-au luat pe sus, chiar daca iubita lui zbiera si ea, si l-au bagat cu forta in duba.

YouTube player

TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.