Româncă găsită de polițiști plângând pe stradă în Italia, sub ploaia torențială. Nu avea unde să doarmă

TRIMITE PRIETENILOR

O româncă în vârstă de 48 de ani a fost găsită de polițiștii italieni în ploaie, singură și disperată, căutând un loc de cazare peste noapte în Trestina, un sat din comuna Città di Castello (Umbria).

Ea a fost ajutată de forțele de ordine și a fost găzduită în cele din urmă de un preot ortodox cunoscut, informează Perugia Today.

Agenții Poliției de Stat din Città di Castello au fost chemați să intervină la domiciliul unui bătrân din Trestina, în vârstă de 85 de ani, care se plângea că o femeie româncă pe care o cunoștea îl deranja cu cererea ei de a rămâne la el peste noapte.

După o scurtă căutare, polițiștii au găsit-o pe femeie stând sub ploaia torențială, plângând, pe marginea drumului.

Ea le-a spus că era în căutarea unui loc de cazare pentru noaptea care se apropia, înainte de a se îndrepta spre Arezzo de unde urma să plece apoi spre România.

După ce a fost liniștită de polițiști, aceștia au contactat un preot ortodox pe care femeia îl cunoștea și care a fost de acord să o primească.

Conaționala noastră a fost dusă la locația indicată de preot. Femeia le-a mulțumit polițiștilor italieni pentru ajutorul lor.

Sursa: Rotalianul.com


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.