A fost prins șmecherul care s-a filmat pentru TikTok la volanul unei mașini de poliție. Cine e, de fapt, bărbatul

TRIMITE PRIETENILOR

Un tânăr s-a filmat în timp ce se afla la volanul unei mașini de Poliție din județul Brașov, cu toate că nu este polițist, și a postat imaginile pe TikTok, pe care le-a șters ulterior.

UPDATE: Autoritățile au informat că tânărul a fost identificat. Acesta are 19 ani și este din județul Ilfov. El a fost dus la secția de Poliție, pentru audieri.

Știrea inițială:

Un tânăr s-a filmat în timp ce se afla la volanul unei mașini de Poliție din județul Brașov, cu toate că nu este polițist, și a postat imaginile pe TikTok, pe care le-a șters ulterior.

În acest context, Inspectoratul de Poliție Județean Brașov a transmis, în cursul zilei de sâmbătă, că se fac verificări în acest caz.

„Urmare a apariției în mediul online a unor imagini în care apare un bărbat la volanul unei autospeciale de poliție, aceasta neavând calitatea de polițist, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov este abilitat să comunice următoarele:

În urma verificărilor efectuate la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov s-a stabilit faptul că autospeciala de poliție aparține Poliției Stațiunii Predeal, iar videoclipul a fost realizat în seara de 19.01.2022.

Urmare a celor constatate, la nivelul instituției au fost demarate verificări interne, în vederea stabilirii și clarificării stării de fapt.

La finalizarea acestor verificări, vor fi dispuse măsuri legale, în consecință”, informează IPJ Brașov.

Bărbatul a șters imaginile de pe TikTok

În imaginile pe care le-a postat pe rețeaua de socializare, se poate observa cum bărbatul se află la volanul mașinii de Poliție și spune: „Băi băieţi, daţi şi voi muzica aia mai încet şi vă rog io frumos să nu mai fie nevoie să mai vin a doua oară aici”. Cel care filmează răspunde: „Bine, şefu, scuze de deranj!”, informează Libertatea.

Jurnaliștii de la bizbrasov.ro susțin că bărbatul ar fi originar din județul Ilfov, iar filmarea ar fi avut loc într-o spălătorie.

„Nu ştie nici Poliţia dacă maşina a fost împrumutată sau ce s-a întâmplat. Avem de a face cu un teribilist şi Poliţia trebuie să vadă dacă a avut acceptul poliţistului în cauză, ceea ce ar fi un lucru foarte grav, dar nu m-ar mira.

Ceea ce ar fi şi mai grav e că poliţistul nu poate să aibă grijă de autospecială şi poate să aibă în maşină, la un moment dat, probe, acte, documente secrete sau altceva.

Dacă eu aş fi ministrul Bode, scurt şi cuprinzător, o lună de zile toată Poliţia Română patrulare pe jos, mai puţin intervenţiile la 112. Aşa nu se mai poate!”, a explicat Iulian Surugiu, lider de sindicat al poliţiştilor, pentru sursa citată.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.