VIDEO – Un tânăr s-a filmat în timp ce conducea o mașină de Poliție și a aruncat cuvinte grele autorităților

TRIMITE PRIETENILOR

O autospecială a Poliției a fost folosită de un tânăr într-un clip video pe TikTok. Poliția face acum cercetări pentru a descoperi cum a reușit bărbatul să conducă mașina.

Un tânăr a reușit, prin metode care nu sunt încă cunoscute, să urce la volanul unei autospeciale ale Poliției Române pe care să conducă-o într-un clip video pe TikTok.

Cum a condus bărbatul mașină Poliției?

Potrivit surselor din anchetă, evenimentul a avut loc în localitatea Moieciu, dar cercetările care sunt în desfășurare urmăresc să afle împrejurări exacte prin care bărbatul a reușit să obțină cheile și să conducă o mașină a Poliției .

Bărbatul ar fi din Ilfov, dar se pare că filmarea ar fi fost făcută într-o spălătorie auto din zona Moieciu.

Ce au spus reprezentanții din Poliție

„Nu știe nici Poliția dacă mașina a fost împrumutată sau ce sa întâmplat. Avem de a face cu un teribilist și Poliția trebuie să vadă dacă a avut acceptul polițistului în cauză, ceea ce ar fi un lucru foarte grav, dar nu m-ar mira.

Ceea ce ar fi și mai grav e că polistul nu poate și să aibă grijă de autospecială poate să aibă în mașină, la un moment dat, probe, acte, documente secrete sau altceva.

Dacă eu aș fi ministru Bode, scurt și cuprinzător, o lună de zile toată Poliția Română patrulare pe jos, mai multe intervenții la 112. Așa nu se mai poate!”, a spus Iulian Surugiu, lider de sindicat al polițiștilor, citat de Antena.. 3.

„Urmare a apariţiei în mediul online a unor imagini în care apare un bărbat la volanul unei autospeciale de poliţie, aceasta neavând calitatea de poliţist, Compartimentul de Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov este abilitat să comunice următoarele: În urma verificărilor efectuate la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov s-a stabilit faptul că autospeciala de poliţie aparţine Poliţiei Staţiunii Predeal, iar videoclipul a fost realizat în seara de 19.01.2022.

Urmare a celor constatate, la nivelul instituţiei au fost demarate verificări interne, în vederea stabilirii şi clarificării stării de fapt”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.