A început invazia Ucrainei. Vladimir Putin a pus armata rusă să intre în Donețk și Lugansk

TRIMITE PRIETENILOR

Vladimir Putin, președintele rus, a ordonat armatei ruse să intre în regiunile separatiste Donețk și Lugansk pentru a asigura pacea.

Vladimir Putin a pregătit Ministerul de Externe să negocieze în mod amabil cu Donețk și Lugansk.

Vladimir Putin a ordonat armatei ruse să mențină pacea în Donețk și Lugansk

Oficialii ucraineni au declarat că au venit deja trupe rusești în teritoriul separatist ieri seară și că localnicii din orașul Makiivka, condus de rebeli, au observat vehicule blindate rusești în mișcare.

O sursă care și-a păstrat anonimatul declara că  „un convoi uriaș de transportoare blindate rusești și alte echipamente a călătorit timp de o oră și jumătate”. Convoiul a fost văzut mergând spre nord, în regiunea Donețk.

De asemenea, tot oficialii ucraineni au spus că nu își dau seama dacă trupele sunt ale armatei obișnuite ruse sau vin din unități separatiste conduse de ruși.

Un oficial american a transmsis că SUA vede în continuare pregătiri pentru o posibilă operațiune mai de amploare, inclusiv echipament pentru unități aeropurtate.

Preşedintele rus, Vladimir Putin, a semnat luni seara decretul prin care recunoaște independenţa regiunilor separatiste Doneţk şi Lugansk, din estul Ucrainei. Acesta urmează să fie confirmat și de Parlament. Vladimir Putin a solicitat Ucrainei „să înceteze războiul” în regiunile separatiste, spunând că vor exista  „consecințe majore”.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.