Aceasta reteta care combina mierea cu nucile si scortisoara, ii va pune pe medici pe ganduri! Tratament pentru diverse boli aparute datorita deficientelor sistemului imunitar si nu numai.

TRIMITE PRIETENILOR

Aceasta reteta care combina mierea cu nucile si scortisoara, ii va pune pe medici pe ganduri, in special cand vor elibera retete pentru tratamentul diverselor boli aparute datorita deficientelor sistemului imunitar si nu numai.

Efectele terapeutice ale mierii, ale scorţişoarei şi ale nucilor sunt bine cunoscute, această reţeta fiind folosită cu succes în tratamentele naturiste ale multor boli, în special ale celor care au drept cauza deficienţă sistemului imunitar.

In acest articol vreau sa va prezint o reteta, extrem de simpla si usor de realizat, o reteta care pe cat de simpla este, pe atat de eficienta va fi in ceea ce priveste consolidarea sistemului imunitar si in tratamentul diverselor boli.

Reteta are la baza 3 ingrediente simple – miere, nuci si scortisoara

Ingrediente necesare:

– 100 de grame de miez de nuca

– 300 de grame de miere

– 2 lingurite de scortisoara

Metoda de preparare:

Zdrobiti foarte bine miezul de nuca si amestecati-l cu mierea si scortisoara pana cand amestecul se omogenizeaza.

Afecţiuni tratate cu amestecul din miere, nuci şi scorţişoară:

1. Întărirea imunităţii – consumaţi o linguriţă pe zi pe o perioada cât mai lungă

2. Prevenirea şi tratarea bolilor de inima – se ia câte o linguriţă dimineaţă pe stomacul gol şi una seară înainte de culcare (3-4 luni pe an)

3. Stimularea memoriei – se consumă 3 linguriţe pe zi, dimineaţă, la prânz şi seară (se recomandă în special în perioada de examene)

4. Inflamatiile vezicii urinare – diluaţi 2 linguriţe din acest preparat într-un pahar cu apă călduţă. Consumaţi câte un pahar pe zi timp de 7 zile

5. Artrită – aplicaţi amestecul pe locul afectat şi masaţi încet. Alternativ, puteţi să consumaţi în fiecare dimineaţă pe stomacul gol un pahar de apă călduţă în care aţi adăugat o lingură din acest amestec

6. Răceală – se adaugă o lingură din acest preparat într-un pahar cu apă călduţă şi se bea câte un pahar dimineaţă şi unul seară, înainte de culcare

7. Scăderea colesterolului – consumaţi 4-5 linguriţe pe zi, asociate cu adoptarea unei diete de tip vegetarian, şi în maxim o luna, nivelul colesterolului va reveni la normal

8. Gastrită şi ulcer – consumaţi o linguriţă dimineaţă pe stomacul gol pe o perioada de 30 de zile

9. Oboseală – se adaugă o lingură din amestecul de miere, scorţişoară şi nuci într-un pahar cu apă. Se bea un pahar dimineaţă şi unul după-amiază, atunci când simţiţi că va cuprinde o stare de moleşeală.

10. Acnee – se aplică amestecul direct pe coşuri, seară, înainte de culcare. Se îndepărtează cu apă călduţă a două zi.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.