Daca un drum la stomatolog nu te incanta invata cum sa elimini depunerile de tartru chiar la tine acasa. Urmeaza pasii de ma jos

TRIMITE PRIETENILOR

Tartrul este reprezentat din depozitele minerale de pe dinti. In timp, daca nu este inlaturat, acesta poate duce la instalarea parodontitei. Daca un drum la stomatolog nu te incanta invata cum sa scapi de aceste depuneri chiar la tine acasa. Urmeaza pasii de ma jos:

Iata mai jos de ce ai nevoie pentru a face un detartraj chiar la tine acasa cu ingrediente din propria bucatarie:

–Bicarbonat de sodiu
–Periuta de dinti
–Apa oxigenata
–Sare
–Apa
–Pahar
Bicarbonatul de sodiu este cea mai populara si cea mai eficienta substanta pentru eliminarea placii dentare acasa.

1:In primul rand, amesteca in pahar o lingura de bicarbonat de sodiu cu ½ lingurita de sare. Inmoaie periuta de dinti in apa calda, apoi imbib-o in amestec. Perie bine dintii cu ea, apoi scuipa. Repeta procedeul timp de cinci minute, scrie secretele.com.
2:Combina un pahar plin cu apa oxigenata cu ½ cana de apa calda si clateste gura cu aceasta solutie timp de un minut, apoi scuipa si clateste din nou gura cu ½ cana de apa rece.
Urmeaza acesti pasi o data pe saptamana, timp de 1 luna!


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.