ALERTĂ cu bombă la Kiev! Iohannis, a fost în mare pericol! Teroare generală! Forțele de ordine au făcut scut în jurul șefilor de state care se întâlnesc cu Zelenski!

TRIMITE PRIETENILOR

Klaus Iohannis a ajuns joi, 16 iunie, la Kiev, alături de premierul Italiei, Mario Draghi, președintele Franței, Emmanuel Macron și cancelarul Germaniei, Olaf Scholz.

O situație imprevizibilă a avut loc după ce liderii europeni au ajuns în Ucraina. O alarmă s-a declanșat la scurt timp după ce oficialul de la Palatul Cotroceni a intrat în hotelul unde este găzduit în capitala ucraineană, informează Antena 3.

„Semnalul de alarmă aeriană spune că există un pericol deasupra Ucrainei și că orice zonă poate fi bombardată de ruși”, a transmis corespondentul sursei citate.

Dispozitivul local de securitate este foarte numeros, iar traficul este blocat pe străzile din centrul Capitalei. În plus, cei patru lideri europeni sunt însoțiți de propriul lor dispozitiv de securitate.

Iohannis, Scholz, Macron și Draghi vor participa la discuții cu Volodimir Zelenski, astăzi, în contextul războiului din Ucraina.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.