Anunţul MOMENTULUI pentru toti romanii. Florin Cîţu: „Angajaţii din învăţământ, sănătate, MAI sau MApN trebuie toţi testaţi sau vaccinaţi”

TRIMITE PRIETENILOR

Premierul Florin Cîţu a vizitat sâmbătă dimineaţă centrul de vaccinare de la Colegiul Tehnic “Gheorghe Asachi” din Botoșani, prilej cu care a făcut şi o declaraţie de presă, acesta afirmând că toţi angajaţii din sistemul public trebuie vaccinaţi sau testaţi în mod regulat.

Florin Cîţu a fost întrebat, cu prilejul vizitei la centru de vaccinare de la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” din Botoşani, ce se va întâmpla cu personalul medical nevaccinat, iar premierul a extins răspunsul la majoritatea angajaţilor din sistemul public.

“Cred că nu doar personalul medical, dar şi personalul din învăţământ şi personalul din MAI, MApN, angajaţii care lucrează pentru Guvern ar trebui ca toţi să fie vaccinaţi sau să fie testaţi. Este varianta pe care eu o voi propune, voi vedea în funcţie de discuţiile cu specialiştii care o să fie varianta aprobată, vom discuta şi în coaliţie. Dar eu cred că acolo unde intrăm în contact cu cetăţenii, trebuie să fim responsabili”, a declarat Florin Cîţu.

În cadrul vizitei la Botoşani, Cîțu va avea o întâlnire cu directorii spitalelor din județ, la Centrul de vaccinare de la Colegiul ”Gheorghe Asachi”, după care va merge la Stațiunea Popăuți pentru a-și prezenta moțiunea cu care candidează pentru funcția de președinte al PNL. Vizita sa în județ are loc la două zile după cea a lui Ludovic Orban.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.