Atac dur la adresa autoritatilor dup tragedia de la Institutul Matei Bals. Raed Arafat, scandal urias: “Arahatule- Demisia. Cine te sustine ma’? Ne-ai inchis bisericile si ai furat… ”

TRIMITE PRIETENILOR

Luis Lazarus a lansat un atac dur la adresa autoritatilor romane dupa tragedia de la Institutul Matei Bals din Capitala. In incendiu devastator au pierit cinci pacienti. Jurnalistul a postat un mesaj pe Facebook in care cere demisia autoritatilor in frunte cu Raed Arafat, seful DSU.

“ARAHATULE – DEMISIA! – pentru ca de ani de zile iau foc spitalele, cu pacienti in ele si tu ramai mereu pe functie, nesimtitule! Tu nu dai socoteala niciodata? Dar cine te sustine ma’? Ca nu ai fost votat niciodata! Tu esti tot timpul NUMIT, in toate guvernele!!! DEMISIA ma’ , pentru ca ne-ai inchis bisericile si ai furat sarbatorile romanilor! Pentru ca ai furat Lumina Pastelui si Miracolul Craciunului!!! Si pentru Colectiv si Apuseni si lista ar putea continua la infinit!!!

CATU – DEMISIA! – pentru ca au trecut luni de zile si deja incep sa treaca anii, cu tine la butoane ! Tu nu ai treaba cu economia! Tu ai treaba cu imprumuturile si prosteala! Tu ai treaba cu cheltuirea nesabuita a banului public! Ce ai facut ma’ pentru spitalele din Romania, de cand esti ministru sau prim-ministru ??? Ai cumparat masti neconforme, izolete la misto, dezinfectanti si ventilatoare, care stau prin depozite, nu sunt necesare sau nu se folosesc! Ba’ baiatule daca esti “gluga de coceni” si “marioneta papusata” de ce drak nu pleci ? Hai du-te, ca ai facut destul rau!

“Plicusor Ban” – DEMISIA! – Cartiere intregi nu au caldura! Inainte de ce aveau ma’? Inainte de tine de ce NU stateau bai aiuritule pacientii in frig? Tu stai in casa cu 17 grade Celsius ??? Mincinosule!!!

Voiculescu – DEMISIA – exact asa cum si TU ai cerut demisia tuturor “implicati” in nefericita poveste de la COLECTIV! La tine nu se aplica??? Esti exact in oglinda acum!!! Ca Dumnezeu nu doarme!!! Atunci a cazut guvernul si Piedone si-a dat demisia!!! Acum de ce sa nu se intample la fel!!! Chiar nu inteleg de ce? Sunteti exact in aceeasi situatie!!! Dar sa nu uit … nu este chiar la fel, voi aveti si incendiul de la Piatra Neamt pe constiinta! Scuzati !!! Nu sunt lamurit daca voi chiar aveti constiinta! Asta se intampla pentru ca nu a raspuns nimeni acolo!!!

Si cum greselile nesanctionate sunt repetabile!!!! Hai, plecati toti si … GATA!!! Sunt destui oameni competenti si cu bun simt in tara asta! Are cine sa conduca! Nu muriti voi de grija noastra ! Sa lasam aiurelile!!!”, a scris controversatul jurnalist, Luis Lazarus, pe pagina sa de Facebook.


TRIMITE PRIETENILOR

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.