ATENŢIE! Kaufland are un anunţ important pentru toţi clienţii care intră în supermarket! Ce trebuie să aibă oamenii la ei

TRIMITE PRIETENILOR

Kaufland, unul dintre cei mai importanţi jucători din piaţa de retail din România, a transmis un mesaj vital pentru toţi clienţii săi.

Acest anunţ vine în contextul risipei alimentare de la nivel naţional, dar, considerăm noi, şi în contextul pan.demiei.

Reprezentanţii lanţului de magazine îi sfătuieşte pe oameni să ajungă pregătiţi la raft, în sensul să aibă o listă de cumpărături la ei. Fie fizică, fie notată în telefon.

Ce s-ar rezolva cu lista de cumpărături?

• Timpul petrecut în magazin

• achiziţionarea unor produse de care n-aţi avea neapărată nevoie

• evitarea contactului cu alţi clienţi, acum când pan.demia a scăpat de sub control, în ţara noastră.

Ce i-a anunţat Kaufland pe clienţi?

„O listă de cumpărături poate face minuni. Și pentru buzunarul tău, și pentru combaterea risipei alimentare. Să o ai la tine pe foaie, pe telefon sau oriunde ți-e ție comod și să o urmezi îndeaproape, ca să eviți să cumperi tot ce-ți face cu ochiul și mai apoi să arunci ce a fost în plus. Planifică-ți mesele, fă-ți lista de cumpărături în funcție de planificare și ține-te de listă când vii la cumpărături. Împreună combatem risipa alimentară!„, au postat cei de la Kaufland pe Facebook.


TRIMITE PRIETENILOR

Urmăriți România Liberă pe FacebookTwitter, Youtube și Instagram!

Despre Redacția ȘtirileRomânilor

România, tărâmul autenticului, al naturii primitoare și al culturii captivante. Nu ne propunem să schimbăm România, ci să ți-o arătăm exact așa cum este ea. Readucem în prim plan știrile relevante, imparțiale și prezentate cu acuratețe.